Introduktion til Hybrid Flask Original

"Jeg ville have noget, der kunne holde både varme og kolde drikkevarer ved den helt rigtige temperatur så længe som muligt, så jeg ikke skulle skifte dem ofte."


Det var præcis, hvad den prisvindende ingeniør og opfinder Robert Hoffmann havde i tankerne, da han designede Hybrid Flask.
Hybridflaskens patenterede, dobbeltvæggede konstruktion fungerer effektivt som et køleskab og et varmelegeme i ét.
Gourleys produkt er blevet vist på tv, i magasiner og på virksomheders websteder.
Gourley, der kommer fra Seattle-området, har 30 års erfaring med markedsføring af industriprodukter. I 2000 grundlagde han en virksomhed i Seattle ved navn Middle Earth Innovations. Det første produkt, Hybrid Flask, kombinerer Gourleys egen ingeniørbaggrund med hans passion for innovation.
"Hybridflasken er et godt eksempel på en idé, der er opstået på baggrund af et problem", siger han. "Den opfylder virkelig et behov i hjemmet."
Gourleys mission er at give folk praktiske, nyttige produkter, der gør livet lettere. Hybrid Flask passer til dette mål.
"Jeg er ingeniør, så jeg ved, hvordan man løser problemer," siger han. "Men når jeg laver et problem, kan jeg godt lide at komme med en unik løsning. Det er det, som Hybrid Flask er."