Hvorfor bruge en Hybrid Flask?

Vi ved alle, at vand på flaske er praktisk. Men hvad koster det? Det kræver mere energi at producere vand på flaske end vand fra hanen og mere energi at sende det, så det koster mere. Det bruger også mere vand. Mange plastikflasker er fremstillet af polyethylenterephthalat eller PET, en plastik, der nedbrydes i små plastikstykker, som er så små, at de kan passere gennem maven og komme ind i den mad, vi spiser. Når disse små plastikstykker ender i maven, kan de forårsage mavesår og andre problemer.
Vand på flaske er også dårligt for planeten. Det kræver mere energi at producere og transportere vand på flaske end vand fra hanen. Så det er et stort spild af energi. Og den energi, der bruges til at få vandet til os, har også frigivet kuldioxid.
Men vand på flaske er ikke meget bedre for miljøet end vand fra hanen. Vand fra hanen er allerede naturligt filtreret, så det kræver ingen behandling. Hvordan kan det sammenlignes med flaskevand? I mange lande behandles vand på flaske to gange; én gang, når det forlader kilden, og endnu en gang, når det forlader fabrikken. Denne behandling bruger en masse energi. Hvis vi holdt op med at drikke flaskevand, kunne vi spare en masse energi. Og vi ville have mere beskyttelse mod at indtage plastik.